GreenEnergy Finland Oy

Toteutimme palvelunkuvausanimaation aurinkovoimaloita myyvälle GreenEnergy Finlandille. Animaation avulla asiakas saa selkeän kuvan palveluista sekä niiden hyödyistä.

ShowReel – Animaatio ”Steel”

Animaation avulla voit tehdä aineettomasta asiasta mielenkiintoisen ja selkeästi ymmärrettävän – voit kertoa tarinasi mieleenpainuvalla tavalla ja esitellä tuotteesi tai palvelusi juuri niin kuin sinä haluat.

Animaatiolla on helppo havainnollistaa ja tuoda tehostetusti esiin tuotteesi tai palvelusi näyttävyyttä, ominaisuuksia ja rakenteita – oli sitten markkinoitava tuote vielä edes konkreettisesti olemassa tai ei. Erinomainen keino ennakkomarkkinointiin!

Oli tarpeesi siis lähes mikä vain, animaatio toimii 🙂

Arctic Blue Gin – mainosanimaatio

Meillä oli ilo ja kunnia olla osana markkinointia ja toteuttaa oheinen animaatio Ilomantsilaiselle Arctic Blue ginille. Keväällä 2018 lanseerattu mustikkametsäinen Arctic Blue gin on voittanut peräti tuplakultaa arvostetussa World Spirit Awards 2018 -kilpailussa, gini pokkasi itselleen myös Spirit of the Year -palkinnon.

Noblessa-keittiöt – mainosanimaatio

Toteutimme Euroopan suurimmalle keittiövalmistajalle Noblessalle mainosspotin MTV3 kanavalle esitettäväksi.

Temet Hardened Shelter – tekninen animaatio

Toteutimme globaalisti ainutlaatuiselle suojateknologiaan – väestönsuojiin ja teollisuuden suojauksiin erikoistuneelle, Temet Oy:lle havainneanimaation. Animaation avulla pystyttiin havannoillistamaan lentokentän alle sijoitetun väestönsuojan toimintaperiaatteet ymmärrettävästi, näyttävästi ja selkeästi.

ShowReel – Animaatiotuotannot

Katso ShowReelimme ja näe kattava läpileikkauksen osaamisestamme. Mukana 3D/2D animaatio- ja mainostuotantoja.

Kallen mätitahna – mainosanimaatio

Se alkuperäinen ja perinteinen Kallen mätitahna toimii aina vaan! Toteutimme oheisen mainosspotin MTV3 kanavalle esitettäväksi.

MPY – mainosfilmi

Suomalainen ICT-alan yritys MPY toimi suositun Huippujengi TV-sarjan promootiokumppanina. Parhaan asiakaskokemuksen voimalla käsikirjotimme ja toteutimme MPY:n sanomaa tukevan spotin. Tiedolla ja sisulla kohti huippua!

LähiTapiola – mainosfilmi

Suunnittelimme ja toteutimme Lähitapiolan lämminhenkisen valokuvauskilpailukampanjan. Kuvaukset teimme Lahdessa kesäisen Vesijärven rannassa, kiitos reippaille malleille Luukas ja Nooa.

Jacky Jugupala – mainosanimaatio

Hyvin kohdeyleisönsä huomioarvon saavuttanut pirteä Jacky jugupalan mainos toteutettiin selkeällä ja kustannustehokkaalla 3D-animaatiografiikalla.

Let´s Go taksi – mainosanimaatio

Toteutimme tehokkaan alueellisen TV-mainoskampanjan Mikkelin Ulataksille, toteutustapana 2D-animaatiografiikka.

Tears Again – mainosanimaatio

Asiakkaan toiveiden pohjalta toteutettu Tears Again -silmäsuihkeen hauska mainosanimaatio. Mainosspotti suunniteltiin sopimaan esitettäväksi Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman yhteyteen. Toteutustapana 3D-animaatiografiikka.

Belinda puutarha – mainosanimaatio

Belinda puutarhan kesäinen mainosspotti on mainio esimerkki tehokkaasta tv-mainoksesta joka jättää muistijäljen ja vaikuttaa. 3D-animaatiot ovatkin yksi tehokkaimmista mainosmuodoista sillä rajoitteena on vain mielikuvitus.

Fazer Real – mainosanimaatio

Uutuus tuotteen Real Kaura-ruis tehokas mainosanimaatio AVA:n tehoviikoille.

Flodins – mainosanimaatio

Toteutimme Flodinsin uutuustuotteiden TV-mainokset. Huippu huomioarvon kerännyt mainos esitettiin MTV3-kanavalla, Katsomossa sekä somessa.

Vaasan Taika Kasvispaahto – mainosanimaatio

Uuden tuotteen lanseeraus onnistuu mainosspotin avulla. Vaasa toi markkinoille uuden Taika Kasvispaahto paahtoleivän. Toteutimme selkeän animaation MTV3 kanavalle esitettäväksi.

ShowReel – tuotevisualisoinnit

Kooste tekemistämme visualisointikuvista. Visualisointikuvien avulla voit esittää tuotteesi mahdollisimman näyttävästi, havainnollistaa sekä tuoda tehostetusti esiin tuotteesi ominaisuuksia ja rakenteita.

Haribo – mainosanimaatio

Mini Color-rado on värikkään perhebrändi Haribon tuote, joka oli jo hyvin tunnettu Euroopassa. Mainosanimaation avulla teimme karkkisekoituksen tunnetuksi myös Suomessa.

Päijänne-Leader – Ideoista ihmeiksi

Osa 3/3. Teimme humoristisen kolmeosaisen animaatiosarjan maaseudun kehittämisen ja hankkeiden rahoittamisen tukena olevalle Päijänne-Leader Ry:lle.