hibaby

Ficolo – The Air 3D animation

Ficolo The Air animaatiolla esitellään uudensukupolven pilvipalvelukeskusta, joka vastaa kaikkiin pilvihallinnan ja ekosysteemin, edgen ja tekniikan asettamiin vaatimuksiin.

GreenEnergy Finland Oy

Toteutimme palvelunkuvausanimaation aurinkovoimaloita myyvälle GreenEnergy Finlandille. Animaation avulla asiakas saa selkeän kuvan palveluista sekä niiden hyödyistä.

Päijänne-Leader – Ideoista ihmeiksi

Osa 3/3. Teimme humoristisen kolmeosaisen animaatiosarjan maaseudun kehittämisen ja hankkeiden rahoittamisen tukena olevalle Päijänne-Leader Ry:lle.

Digitaaliset varaosat (DIVA) – tekninen animaatio

Suunnittelimme ja toteutimme Aalto-yliopiston ja VTT:n yhteiselle strategiselle DIVA tutkimusprojektille animaation. Animaation pohjana oli projektin tutkimuksen ja kehityksen kohteena ollut konsepti, jossa varaosat ja kaikki niihin liittyvä tieto säilytetään ja siirretään digitaalisesti. Toteutustapa 3D/2D yhdistelmätekniikka.

Suomen Autokierrätys -mainosanimaatio

Oheinen tiedottava, mutta samalla hauska animaatio toteutettiin  Suomen Autokierrätykselle.

Neste Rally Finland – 3D-animaatio

Neste Ralliin toteutettu vauhdikas ja hauska mainosanimaatio jossa seikkailee rallimaskotti Wheely.

Meltex – rakentamisen ratkaisut

Räväkkä ja hauska logoanimaatio Meltex Oy:lle, ensisijaisina jakelukanavina oli tapahtumat ja web.

Onnistu messuilla – Ennakkomarkkinointi

Osa 3/5. Toteutimme viisiosaisen animaatiosarjan kohderyhmänä messujen näytteilleasettajat. Opastusvideoiden tarkoituksena on saada messuilla näytteille oleville käynnistään maksimaalinen hyötö.

Onnistu messuilla – Jälkimarkkinointi

Osa 5/5. Toteutimme viisiosaisen animaatiosarjan kohderyhmänä messujen näytteilleasettajat. Opastusvideoiden tarkoituksena on saada messuilla näytteille oleville käynnistään maksimaalinen hyötö.

ALLU smart mobile mining technology

Seulonta- ja murskauskauhoista tunnetulle ALLU Finlandille toteutettiin tämä neljän minuutin mittainen havainneanimaatio.

1. Lihasvoimalla lähikauppaan

Hauskat tiedotusmateriaalit ilmastoystävällisestä ruuasta. Pala-animaatio on toteutettu Lahden koulujen sarjakuvapajojen piirustusten pohjalta, Artpix Oy kiittää ahkeria piirtäjiä!

MV-Jäähdytys – animaatio

Viihdyttävä animaatio MV-Jäähdytyksen asennus- ja huoltopalveluista.