fbpx

Onnistu messuilla – selitysanimaatio

Onnistu messuilla – selitysanimaatio, osa 3/5 ”Ennakkomarkkinointi”.

Toteutimme viisiosaisen animaatiosarjan kohderyhmänä messujen näytteilleasettajat. Opastusvideoiden tarkoituksena on saada messuilla näytteille oleville käynnistään maksimaalinen hyötö.

Suomen Autokierrätys – selitysvideo

Oheinen tiedottava ja hauska animaatio toteutettiin Suomen Autokierrätykselle.

Päijänne-Leader – selitysanimaatio

Päijänne-Leader – selitysanimaatio, osa 1/3 ”Luolamies”.

Teimme humoristisen kolmeosaisen animaatiosarjan maaseudun kehittämisen ja hankkeiden rahoittamisen tukena olevalle Päijänne-Leader Ry:lle.

Digitaaliset varaosat – selitysanimaatio

Suunnittelimme ja toteutimme Aalto-yliopiston ja VTT:n yhteiselle strategiselle DIVA tutkimusprojektille animaation. Animaation pohjana oli projektin tutkimuksen ja kehityksen kohteena ollut konsepti, jossa varaosat ja kaikki niihin liittyvä tieto säilytetään ja siirretään digitaalisesti. Toteutustapa 3D/2D yhdistelmätekniikka.

Päijänne-Leader – selitysvideo

Päijänne-Leader – selitysvideo, osa 3/3 ”Ideoista ihmeiksi”.

Teimme humoristisen kolmeosaisen animaatiosarjan maaseudun kehittämisen ja hankkeiden rahoittamisen tukena olevalle Päijänne-Leader Ry:lle.

Rautaruukki – selitysanimaatio

Toteutimme hauskan 3D-selitysanimaation ”Ruukin valmiiksi paketoitu kattoremontti” Rautaruukille.

Lahden ympäristöpalvelut – selitysvideo

Lahden ympäristöpalvelut – selitysvideo, osa 3/5 ”Lihasvoimalla lähikauppaan”. Toteutimme hauskan pala-animaation ilmastoystävällisestä ruoasta Lahden koulujen sarjakuvapajojen piirustusten pohjalta.

Onnistu messuilla – selitysvideo

Onnistu messuilla – selitysanimaatio, osa 5/5 ”Jälkimarkkinointi”. Toteutimme viisiosaisen animaatiosarjan kohderyhmänä messujen näytteilleasettajat. Opastusvideoiden tarkoituksena on saada messuilla näytteille oleville käynnistään maksimaalinen hyötö.