GreenEnergy Finland Oy

Toteutimme palvelunkuvausanimaation aurinkovoimaloita myyvälle GreenEnergy Finlandille. Animaation avulla asiakas saa selkeän kuvan palveluista sekä niiden hyödyistä.

ShowReel – Animaatio ”Steel”

Animaation avulla voit tehdä aineettomasta asiasta mielenkiintoisen ja selkeästi ymmärrettävän – voit kertoa tarinasi mieleenpainuvalla tavalla ja esitellä tuotteesi tai palvelusi juuri niin kuin sinä haluat.

Animaatiolla on helppo havainnollistaa ja tuoda tehostetusti esiin tuotteesi tai palvelusi näyttävyyttä, ominaisuuksia ja rakenteita – oli sitten markkinoitava tuote vielä edes konkreettisesti olemassa tai ei. Erinomainen keino ennakkomarkkinointiin!

Oli tarpeesi siis lähes mikä vain, animaatio toimii 🙂

Temet Hardened Shelter – tekninen animaatio

Toteutimme globaalisti ainutlaatuiselle suojateknologiaan – väestönsuojiin ja teollisuuden suojauksiin erikoistuneelle, Temet Oy:lle havainneanimaation. Animaation avulla pystyttiin havannoillistamaan lentokentän alle sijoitetun väestönsuojan toimintaperiaatteet ymmärrettävästi, näyttävästi ja selkeästi.

Digitaaliset varaosat (DIVA) – tekninen animaatio

Suunnittelimme ja toteutimme Aalto-yliopiston ja VTT:n yhteiselle strategiselle DIVA tutkimusprojektille animaation. Animaation pohjana oli projektin tutkimuksen ja kehityksen kohteena ollut konsepti, jossa varaosat ja kaikki niihin liittyvä tieto säilytetään ja siirretään digitaalisesti. Toteutustapa 3D/2D yhdistelmätekniikka.

Clik – tekninen animaatio

Toteutimme Climeconille ”CLIK” animaation tuloilmaventtiilin asennuksesta ja sen toimintaperiaatteesta.

Ruukki Teräsjoutsen – tekninen animaatio

Ruukille messukäyttöä varten toteutettiin havainneanimaatio Teräsjoutsen.

ALLU smart mobile mining technology

Seulonta- ja murskauskauhoista tunnetulle ALLU Finlandille toteutettiin tämä neljän minuutin mittainen havainneanimaatio.

PPTA SmartI0 – tekninen animaatio

Toteutimme havainneanimaation ja kuvitukset SmartIO hallinta-järjestelmästä.

Ruukin valmiiksi paketoitu kattoremontti – 3D-animaatio

Informatiivinen animaatio voi olla myös hauska ja näin saadaan taattu huomio messuilla.