Yritys

Artpix on monipuolisesti luova mainostuotantoyhtiö. Ydinosaamistamme ovat korkeatasoiset 3D-animaatiot sekä monipuoliset 2D/3D-kuvitustuotannot. Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme animaatioita ja kuvituksia muun muassa eri mainoskanaville ja erilaisille mainosalustoille sekä teknologian, teollisuuden ja arkkitehtuurin moninaisiin käyttötarkoituksiin.

Asiakkainamme ja kumppaneinamme on eri teollisuuden alojen toimijoita laajalla skaalalla, tv-mainoskanavia, mainostoimistoja, viestintätoimistoja, tutkimus- ja teknologiayhtiöitä, pelitaloja sekä ohjelmistoyrityksiä. Saat meiltä aina liiketoimintaasi tukevat, alusta loppuun asti hiotut ideat, käsikirjoitukset ja toteutukset.

Animaatiotuotannon eri tyylilajeilla ja tekniikoilla kerrot tarinasi hyvin mieleenpainuvalla tavalla: näyttävästi ja tuotettasi tai palveluasi tukevasti ­– realistisella tai kuvitteellisella tyylillä. Räätälöimme sinulle parhaimman mahdollisen esitystavan sekä tyylisuunnan, joiden pohjalta rakennamme onnistuneen esityskokonaisuuden. Oikea kohdeyleisö vaikuttuu, brändisi kristallisoituu ja sitoutuminen haluttuun tuotteeseen vahvistuu.

Showreel

katso showreel ja tutustu tuotantoihimme